Бомба: Глория сащиса клиент в заведение, онзи се опули! (виж какво направи примата)

Глория остави мъжа с отворена уста, не очакваше такова нещо!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-gloriya-sashtisa-klient-v-zavedenie-onzi-se-opuli-vizh-kakvo-napravi-primata/52192 Goreshto.net
Бомба: Глория сащиса клиент в заведение, онзи се опули! (виж какво направи примата)

Глория остави мъжа с отворена уста, не очакваше такова нещо!

Примата на поп фолка - Глория не се носи само на любовните криле с младия Добромир Добрев, но и работи. Тя не е спирала да пее по участия и приема покани за такива, макар и по свое усмотрение и подбор.

Тъкмо на последното й такова участие се случи нещо, което впечатли клиентите, а специално един мъж остави с отворена уста и тотално безмълвен. Въпросният се кефеше на Глория и в изблика си на радост бръкна в джоба и извади няколко банкноти. Сгъна ги и ги подаде на Гло, която обаче го посече.

"Аз пари си имам, благодаря!", каза му в микрофона Глория и направи знак да си прибере кинтите. Мъжът първоначално не успя да реагира, защото не разбра какво му се говори и какво е станало току-що. Знаем, че да взимат бакшиши от клиенти е дългогодишна практика на почти всички нашенски певици, които не намират нищо лошо в това.

Сред тези, които грабят с пълни шепи, са Емилия, Анелия и дори самата Преслава, която чак си е викала човек, за да прибере цялата парса. Глория обаче отказва и е на мнение, че за нея това е унизително.

"Унизително е да прибираш такива пари. Знам, че хората ги дават от добро чувство, но ми се струва като подаяние и ще изпитам огромен срам, ако ги взема. Нека ги дадат другаде, за някоя добра кауза например", смята примата на чалгата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.