Бомба: Христо Стоичков се обясни в любов на жена, но... не на своята! (СНИМКИ)

Христо Стоичков не се бои от ревността на съпругата си!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-hristo-stoichkov-se-obyasni-v-lyubov-na-zhena-no-ne-na-svoyata-snimki/124908 Goreshto.net
Бомба: Христо Стоичков се обясни в любов на жена, но... не на своята! (СНИМКИ)

Христо Стоичков не се бои от ревността на съпругата си!

Христо Стоичков направи нещо неочаквано, което накара мнозина да обърнат моментално очи към съпругата му Мариана. Камата, който е прочут със свободолюбивия си и непринуден нрав, се обясни публично в любов на жена. Само дето тази жена не е неговата...

Футболната легенда изпрати своята обич и много целувки на Тони Димитрова - певицата, която днес е и рожденичка (жива да е и здрава). "Обичам я тази жена - Тони Димитрова! Честит да й е рожденият ден и да е много здрава и щастлива. Изпращам хиляди целувки", каза Ицо, който в момента е в Маями и очевидно няма да има удоволствието да вдигне лична наздравица с рожденичката.

Фенове в нета побързаха да се пошегуват и да посъветват Стоичков да внимава в картинката, за да не му сготви Мариана гъби... от онези. "Хей, не карай жената да ревнува, че знаеш ли каква Тони ще ти се привиди?! Ако съм на Мариана, каквато съм ревнивааа...", пише шеговито потребителка в мрежата.

Сигурни сме обаче, че жената на Христо Стоичков няма и да помисли за ревност, защото той е близък с много наши естрадни изпълнители и в отношението си не влага нищо повече от откровено приятелство.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.