Бомба: Хванаха Гери-Никол в срамна лъжа, наистина ли падна дотам?!

Гери-Никол започна все по-често да тръби това, но...

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-hvanaha-geri-nikol-v-sramna-lazha-naistina-li-padna-dotam/54816 Goreshto.net
Бомба: Хванаха Гери-Никол в срамна лъжа, наистина ли падна дотам?!

Гери-Никол започна все по-често да тръби това, но...

Гери-Никол отдавна вече не е това, което беше. Тя не е нито обещаващата хитове певица, нито мацка, която потребителите в нета искат да следват, нито пък има парчета, които да се въртят нон-стоп по клубовете. Казано накратко - взе, че залезе и то отдавна. Въпреки парите на татко и въпреки ултра скъпите клипове, които правеше.

Сега й остана само едно и то е да показва къде ходи, какво прави и колко пари пръска за почивки в чужбина, които, разбира се, отново са дарени от тате. Явно яката й задница вече не е интересна на хората, та Герито реши да разнообрази като се похвали, че има ново гадже. Сериозно при това.

Да, тази информация тя я пусна в пространството от няколко месеца насам, но интересното е, че въпросното гадже на Герито е като извънземните - всички говорят за него, но никой не го е виждал.

Помним как, когато беше във връзка с ММА боеца Дани Илиев, певицата се късаше да се снима с него и да демонстрира какъв е мускуляга и каква чудна двойка са. После обаче той й разби сърцето и егото като я остави, без да се вълнува от парите й.

"Затова и много хора са убедени, дори лични познати на Гери-Никол, че новият й е измислен от нея, само и само да не й се смеят, че никой не я иска. Но и кой ще се хване на сериозно с тази лигава надувка?!", коментират запознати.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.