Бомба: Искат 40 бона от детронираната Елизабет Кравец, богатото й гадже си бие камшика!

Елизабет Кравец и Атанас Пелтеков са двойка, но дали ще е задълго?!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-iskat-40-bona-ot-detroniranata-elizabet-kravec-bogatoto-y-gadzhe-si-bie-kamshika/135764 Goreshto.net
Бомба: Искат 40 бона от детронираната Елизабет Кравец, богатото й гадже си бие камшика!

Елизабет Кравец и Атанас Пелтеков са двойка, но дали ще е задълго?!

Преди дни красивата Мис България с украински корени - Елизабет Кравец беше официално детронирана, заради грубо погазване на правилата и неспазване на договора на конкурса. В официален ефир организаторите съобщиха, че ако Елизабет има претенции към тях за примерно 3000 евро, то не искат от нея цели 20 000 евро щети и категорично ще си ги получат в съда.

Елизабет, която е още 12 клас и дори не е завършила училище, ще се види в чудо, ако трябва реално да предостави тези пари. Въпреки че гаджето й е много богато и въпреки че тя де факто наруши условията на договора заради него.

Влюбена до уши в Атанас Пелтеков, който е почти на нейните години, но има моден бранд и над 350 000 последователи в мрежите, Кравец се премести да живее почти постоянно в Пловдив, откъдето е чаровникът. Двамата са постоянно заедно, снимат се, показват се, хубавеят в нета, но... Но близки до Пелтеков са убедени, че стане ли напечено, той е излетял.

"Под напечено имаме предвид да трябва да помага на Елизабет с тази сума, която може да й искат чрез съда. Да не мислите, че това нафукано самодоволно хлапе ще й брои 20 бона в евро?! Друг път! Сега са много влюбени, хахо-хихи, но дотам - лигавщини. Изобщо не са узрели за истински сериозни отношения и дано на Кравец да й спестят съдилищата", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.