Бомба: Ива Давидова изкопира Шакира и възпя развода си с неверния съпруг!

Ива Давидова не иска и да си спомня за този мъж!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-iva-davidova-izkopira-shakira-i-vazpya-razvoda-si-s-neverniya-saprug/54921 Goreshto.net
Бомба: Ива Давидова изкопира Шакира и възпя развода си с неверния съпруг!

Ива Давидова не иска и да си спомня за този мъж!

Помните ли народната певица Ива Давидова, чиито развод стана по-известен от песните й - особено след като мъжът й разказа на всеослушание как тя е била пияница, която през вечер се е напикавала в собствената им спалня.

Е, Ива реши да му го върне тъпкано и... написа песен за развода им. Песента е подобие на парчетата на Шакира, разбира се, в народен стил. И вместо да е тъжна и носталгична, е щастлива, весела и закачлива. Защото Давидова е категорична, че празнува това събитие в живота си.

"Живеем във времена, в които явно не само сватбите, но и разводите трябва да са повод за тържество. Защото в мига, в който се разделиш с неподходящ за теб човек, изведнъж усещаш прилив на радост и на свобода. Имаш свободата да излезеш навън, да "разпериш криле" и да дадеш шанс на истинския си късмет да те открие, вместо да стоиш и да тъпчеш на едно място", вярва Ива Давидова.

Колкото до благоверния й, от когото има малка дъщеричка, не е ясно дали той още е с онази, с която й изневери. Знаем, че докато Ива е работела и се е грижила за детето им у нас, онзи си веел байрака в Германия и се залюбил с многодетна чистачка, при това по-голяма от него.

Лично последната уведомила Ива Давидова за рогата, които й сложил съпругът като й натякнала, че не я обича, а обича нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.