Бомба: Ивайло Захариев съди БНТ за "Под прикритие", омерзен е! (ВИЖ ТУК)

Ивайло Захариев скочи на БНТ, явно става дума за пари!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-ivaylo-zahariev-sadi-bnt-za-pod-prikritie-omerzen-e-vizh-tuk/114723 Goreshto.net
Бомба: Ивайло Захариев съди БНТ за "Под прикритие", омерзен е! (ВИЖ ТУК)

Ивайло Захариев скочи на БНТ, явно става дума за пари!

Звездата на сериала "Под прикритие" - Ивайло Захариев винаги е бил от въздържаните, възпитани и миролюбиви актьори. Той избягва скандалите по всякакъв начин, затова настоящата ситуация сащиса зрителите.

Оказа се, че Захариев е завел дело срещу БНТ, която се кани да повтори епизодите на сериала. Защо е съдебната битка и какви са претенциите на Ивайло, още не е ясно, но той обеща да разясни всичко съвсем скоро.

"Днес съдът излезе с решение и това решение е в моя полза. Само че аз се чувствам така омерзен и отвратен, толкова разочарован, че още не мога да се събера, да изчистя мислите си и да ви разкажа спокойно всичко за казуса. Но ще го направя. И също така ще заведа иск на по-висока инстанция, защото от настоящото решение не се чувствам удовлетворен, а по-скоро разочарован", каза в кратко видео Захариев.

Според мнозина, става дума за пари, които медията не е изплатила на актьора, а сега се кани отново да върти "Под прикритие", да печели от рекламите в него, като още по-мощно прецаква Захариев и колегите му.

Интересното обаче е, че никой друг не "писна" заедно с Иво, а и той говори за делото само от първо лице и само за себе си. Явно искът е частен, а не колективен и другите актьори не участват в него. Ще следим казуса и ще ви изясним всичко, когато Захариев проговори.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.