Бомба: Ивайло Захариев ще става баща за трети път, с втората му жена ще гледат 4 деца!

Ивайло Захариев и Станислава Славчева отказвали да признаят, че са влюбени!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-ivaylo-zahariev-shte-stava-bashta-za-treti-pat-s-vtorata-mu-zhena-shte-gledat-4-deca/132149 Goreshto.net
Бомба: Ивайло Захариев ще става баща за трети път, с втората му жена ще гледат 4 деца!

Ивайло Захариев и Станислава Славчева отказвали да признаят, че са влюбени!

Актьорът Ивайло Захариев ще става татко за трети път. Той вече има две деца от първия си брак, но скоро може да се появи и плодът на любовта му с втората му жена. Това стана ясно днес от тяхното участие в телевизионен ефир, където Станислава Славчева със загадъчна усмивка обяви, че има сериозно намерение да увеличат семейството си.

"Още като го видях и... не знам, появи ми се някакво силно и странно усещане, че този мъж ще е прекрасен баща за моята дъщеря, за неговите две деца и за наше общо хлапе по-късно. А и като гледаме, вече му е време", смее се Станислава, която преди време хвърли всички в тъча с манията си да прилича на Бритни Спиърс. Е, повечето хора прилика не виждат, но това са дреболии, а и всеки с мераците си...

Интересното е, че преди връзката си със Станислава, Ивайло Захариев беше женен и то уж за голямата си любов. Затова и той дълго време отказвал да признае пред себе си, че е влюбен в блондинката.

"Моята най-близка приятелка го усети и всъщност тя ми го съобщи - влюбен си. Казах й - стига, бе, глупости, моля ти се... Само че тя се оказа права и ето ни тук сега. Не съжалявам за нищо, защото тази любов ни я е пратила съдбата и така е трябвало да стане", казва Захариев.

И твърди, че дълбоко уважава и се разбира чудесно с бившата си съпруга.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.