Бомба: Ивелина Чоева потресе Катето Евро с разкритие! Тя вече е против сватбата със Сашко!

Катето Евро остана като попарена от това признание на бъдещата си снаха!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-ivelina-choeva-potrese-kateto-evro-s-razkritie-tya-veche-e-protiv-svatbata-sas-sashko/136431 Goreshto.net
Бомба: Ивелина Чоева потресе Катето Евро с разкритие! Тя вече е против сватбата със Сашко!

Катето Евро остана като попарена от това признание на бъдещата си снаха!

Броени месеци преди така чаканата първа сватба на сина й Сашо Кадиев, Катето Евро изпадна в ступор и вече е твърдо против женитбата. Както знаем, булката ще е любимата на водещата - Ивелина Чоева, която работи като модел.

По-млада и то значително от Сашко, Чоева успя да му завърти главата и заради нея той реши да се раздели с дългогодишната си половинка Таня Тончева, която го дари с първото му дете. С Тончева не само не бяха женени, но и никога Кадиев не й е предлагал брак. За разлика от връзката си с Ивелина, която се зарекла, че няма да си губи времето с него без брачна халка.

Речено-сторено - Сашко най-сетне се реши да надене хомота, но преди дни годеницата му приза нещо, което шокира мнозина, особено майка му. С две думи Ивелина разкри, че изобщо не е добра домакиня и не обича да готви, нито да шета у дома.

"Животът ми е забързан, а и сме в ново време, така че да - не съм домакиня и не се срамувам от това", изцепи се моделката, а Катето Евро се опули. Тя била потресена, че внучка й ще трябва да седи в къща, в която вероятно синчето й ще чисти и готви.

"Ама как може?! Не била домакиня... Като не си домакиня, не искаш сватби и не се жениш", беснеела чаровната актриса.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.