Бомба: Изгонената от "Ергенът" Барбара потресе Алек с това признание!

Барбара Иванова разкри истината пред Наум Шопов!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-izgonenata-ot-ergenat-barbara-potrese-alek-s-tova-priznanie/131974 Goreshto.net
Бомба: Изгонената от "Ергенът" Барбара потресе Алек с това признание!

Барбара Иванова разкри истината пред Наум Шопов!

Повечето от момите в "Ергенът" буквално се наредиха на опашка да признават на Алек Младенов чувствата си. Само снощи чухме и видяхме три признания в любов, които на практика разсмяха зрителите. Как пък изведнъж болшинството от участничките усетиха, че са влюбени, че и тръгнаха да се надпреварват коя да му го каже първа...

Всичко това намирисва на страшен фалш и борба за оцеляване в шоуто, а и сме наясно, че повечето от кандидатките реално не се борят за чувствата на блондина, а за собствената си слава.

Е, една от тях разби всички като не сподели нищо на Младенов, а си отвори устата чак, когато той я изгони. И това е боркинята Барбара Иванова. Да, часове след червения картон от Алек, тя смая всички като разкри пред Наум Шопов, че има силни чувства към ергена и е щяла да бъде най-щастливата жена, ако той я беше избрал за своя годеница.

Ти да видиш... През повечето време Барби се държеше някак дистанцирано от него и дори се затрудняваше да намери общи теми на разговор. Някои от зрителите обаче повярваха именно на нея, защото са убедени, че когато човек е истински влюбен, той се притеснява и не му идва отвътре да дрънка за любовта си наляво и надясно...

Дали Алек ще съжали, че е изгонил Барбара, това само той може да каже.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.