Бомба: Какво се случва с Деси Стоянова?! (водещата с крака като клечки - СНИМКИ)

Деси Стоянова никога не е била дебела, но и толкова слаба не сме я виждали!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-kakvo-se-sluchva-s-desi-stoyanova-vodeshtata-s-kraka-kato-klechki-snimki/110992 Goreshto.net
Бомба: Какво се случва с Деси Стоянова?! (водещата с крака като клечки - СНИМКИ)

Деси Стоянова никога не е била дебела, но и толкова слаба не сме я виждали!

Екранната половинка на Сашо Кадиев - Деси Стоянова, шашна зрителите на предаването днес, когато стана и се изправи в цял ръст. Причината бе да прегърне Мамин Сашко, който отсъстваше от работа цяла седмица, за да разкарва гаджето си Ивелина Чоева по почивки.

Деси вършеше цялата работа и очевидно бе, че се зарадва на завръщането му. Вместо и зрителите да се впечатлят от появата на Сашко обаче, те започнаха да цъкат с езици и да коментират в нета самата Деси.

Стоянова се появи така отслабнала и с толкова окльощавели крака, че събра очите на всички. Да, тя никога не е била дебела жена, нито пълна, но знаем, че камерите обичат слабите хора, на които и без друго качват допълнителни килограми.

Затова и тя от години е все на диети и на режими, които й взимат здравето. Деси гладува няколко седмици, а после се награждава като си взима или огромен хамбургер, или нещо друго адски калорично и се наплюсква с кеф. Дори я бяха заснели преди време след поредната диетка.

Сега обаче видимо се е вталила, а краката са й като сламки, а и отдавна не сме я хващали в прегрешение. Явно си е намерила начина на хранене, който хем й допада, хем прави дрехите й да стават все по-широки.

"Деси трябва много да внимава, защото гони 50-така и като нищо може да я замести някоя по-млада и засукана мадама", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.