Бомба: Катя и Здравко от "Ритон" проговориха за скандалите си!

Катя и Здравко са заедно няколко десетилетия, но не липсват и скандали!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-katya-i-zdravko-ot-riton-progovoriha-za-skandalite-si/127801 Goreshto.net
Бомба: Катя и Здравко от "Ритон" проговориха за скандалите си!

Катя и Здравко са заедно няколко десетилетия, но не липсват и скандали!

Катя и Здравко от "Ритон" проговориха в ефир за личния си живот и по-специално за една от най-любопитните на зрителите тема - пререканията и скандалите помежду им. Разбира се, те дори не се опитаха да излъжат, че такива няма, защото никой нямаше да им повярва.

Двамата не само живеят заедно и са семейство, но и работят рамо до рамо вече повече от 40 години. Което си е своеобразен рекорд - повечето, на тяхно място, отдавна да са се развели.

"Караме се, дори доста се караме понякога, но винаги, каквото и да става, накрая печели Катето. Ама и така трябва, де. Жената трябва да печели в сръдните и споровете, ако мъжът иска да е щастлив", смее се Здравко Желязков.

Той не крие, че е по-емоционалният и избухливият в къщата и признава, че започне ли да крещи, Катя млъквала, което още повече го вбесявало и го карало да "пали".

"Просто е много темпераментен и затова мнозина си мислят, че е лош. А това не само не е вярно, но и Здравко е един от най-добрите хора, които съм срещала. Истинска душица е", хвали го Катя Михайлова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.