Бомба: Кой е новият мъж на Михаела Маринова?! (СНИМКИ)

Михаела Маринова вече има нова любов!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-koy-e-noviyat-mazh-na-mihaela-marinova-snimki/54310 Goreshto.net
Бомба: Кой е новият мъж на Михаела Маринова?! (СНИМКИ)

Михаела Маринова вече има нова любов!

С ново гадже ще се похвали скоро Михаела Маринова. Говорим в бъдеще време, защото близки до протежето на Саня Армутлиева разкриха категорично, че тя отново е обвързана, но все още не бърза да издаде самоличността на половинката си, защото го... "проверява".

Мишето, както й казват, беше на почивка в Солун, Гърция и очевидно компания й правеше новото момче. На всички снимки, които тя публикува обаче, е сама, а партньорът й го играе фотограф. Тези, на които са заедно, още ги пазят за себе си, подшушнаха запознати.

Впрочем "проверката" на Маринова, с която изпитва благоверния си, не е сигурно, че ще сработи. Защо ли?! Ами, защото преди близо пет години тя подложи на подобен тест и бившия си приятел - футболиста Александър Дюлгеров.

Двамата с Алекс действително бяха хубава двойка и си пасваха отлично, като изкараха заедно четири години. Скъсването им се стори странно на всички, защото Дюлгеров определено не е от типа свалячи и мъже, търсещи бройка, така че за изневяра към певицата трудно можем да говорим.

Михаела също е по-скоро старомоден тип момиче, което вярва в любовта и откровеността между влюбените, определено не е златотърсачка. Приятелите им смятат, че връзката с Дюлгеров е приключила заради постоянните им ангажименти и невъзможност да бъдат постоянно заедно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.