Бомба: Лора Крумова аут от Нова ТВ?! (СНИМКИ)

Лора Крумова не се появи в ефир, а нямаше обявена промяна!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-lora-krumova-aut-ot-nova-tv-snimki/112641 Goreshto.net
Бомба: Лора Крумова аут от Нова ТВ?! (СНИМКИ)

Лора Крумова не се появи в ефир, а нямаше обявена промяна!

Какво става с Лора Крумова и защо не се появи на работното си място?! Това питат зрители на Нова телевизия, след като водещата тази неделя не води предаването си "На фокус". Тя беше сменена от продуцента Симеон Белев, който обаче бе посрещнат не особено радушно от публиката.

Мнозина заговориха, че има вероятност и Лора Крумова да е получила ритник отзад от телевизията и да е изхвърлена по някаква причина. Няма да се учудим, предвид факта, че помним как същото стана преди години с Ани Цолова, с Миролюба Бенатова и още редица утвърдени имена.

Други обаче са по-оптимистично настроени като са убедени, че Крумова просто си е взела лятната отпуска и сега разпуска на морето с мъжа си Сотир, който е професионален сърфист.

"Сто процента е във ваканция и е с него. Как ще го остави без надзор на мацките по плажа, нали ще й го забърше някоя", коментират в мрежата.

За разлика от Лора, колегата и в конкурентната телевизия Светльо Иванов беше на линия и водеще "120 минути". Наистина е малко рано за лятна отпуска, защото топ водещите обикновено излизат в такава в най-слабия летен медиен сезон около август.

Дали Лора Крумова ще се завърне като водеща, ще видим тепърва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.