Бомба: Маги Сидерова обяви, че е бременна на почти 50 години!

Маги Сидерова сащиса мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-magi-siderova-obyavi-che-e-bremenna-na-pochti-50-godini/124126 Goreshto.net
Бомба: Маги Сидерова обяви, че е бременна на почти 50 години!

Маги Сидерова сащиса мрежата!

Пенсионираната манекенка и фитнес маниак - Маги Сидерова сащиса мрежата с пост, в който обяви, че е бременна. На пръв поглед в това нямаше да има нищо странно, ако тя не гонеше вече 50 лазарника, а и не е давала заявки, че иска още едно бебе.

Но преди часове Сидерова излезе с публикация, в която се похвали с коремчето си и написа, че по Коледа наистина стават чудеса. "Ето ме на - събудих се с коремче в четвъртия месец", смее се Маги.

Разбира се, не са ни нужни повече от две-три секунди, за да схванем, че Сидерова се шегува и не говори за зачеване, а за напълняване от празничните трапези. Колкото и да си на режим, колкото и да спортуваш, няма начин да избегнеш обилното хранене поне два пъти в годината.

Маги пусна и своя снимка, на която уж показва корема си, но такъв липсва. Поне адекватните и видимо добре със зрението хора, не видяха никакъв корем у нея, но при все, че е вманиачена на тема тяло, изказването й е съвсем нормално.

"Какъв корем, бе?! Аз ако имам твоя корем, ще се оженя", подмятат потребители в мрежата. Но е сигурно, че Сидерова ще прекара двойно повече часове в залата и то още от първите дни на идната година.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.