БОМБА: Мария Игнатова издаде причината за раздялата с Рачков в ефир! (ВИЖ ТУК)

Мария Игнатова намекна защо се е разделила с Рачков!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-mariya-ignatova-izdade-prichinata-za-razdyalata-s-rachkov-v-efir-vizh-tuk/144063 Goreshto.net
БОМБА: Мария Игнатова издаде причината за раздялата с Рачков в ефир! (ВИЖ ТУК)

Мария Игнатова намекна защо се е разделила с Рачков!

"Пееш или лъжеш" събра отново на една сцена Мария Игнатова и Димитър Рачков. По всичко личи и не може да се скрие, че двамата са запазили топлите си отношения и нямат нищо лошо един към друг.

Дори си правеха шеги за миналото като Рачков заяви най-отговорно, че Мария е била най-доброто нещо от неговото минало. След това я прегърна и двамата се разцелуваха три пъти по бузите като едни минали държавни глави...

"Нали е позволено и съпрузи няма да ревнуват", смее се Митето, а Андрей Арнаудов наля масло в огъня като изцепи, че Игнатова е имала добър вкус преди, но вече го е загубила - очевидно визирайки съпруга й Ивайло Цветков - Нойзи.

"Мария винаги е била за мен като отворена книга - ама по квантова физика и на китайски език", продължи Рачков, на което блондинката отвърна, че ето на - това било причината за раздялата им.

"Ти много искаше да ме чуеш, но просто не ме слушаше", изстреля тя, което наведе на мисли, че именно подобен род спънки са им попречили да останат заедно.

Потребители не скриха съжалението си и заявиха, че в пъти повече харесват за нея именно Рачков, а не Нойзи.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.