Бомба: На Галин му премаля след позата, в която видя Галена! (СНИМКИ)

Галена и Галин са заедно от много години, но нямат брак!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-na-galin-mu-premalya-sled-pozata-v-koyato-vidya-galena-snimki/111412 Goreshto.net
Бомба: На Галин му премаля след позата, в която видя Галена! (СНИМКИ)

Галена и Галин са заедно от много години, но нямат брак!

Галена и Галин са сред малкото светски двойки, които успяха да останат заедно дълги години. Макар да имат една по-сериозна раздяла преди раждането на втория им син, двамата успяват отново да намерят път един към друг и да се съберат отново.

Някои разказват, че Галена и мъжа й имат свободна връзка, което всъщност ги държало заедно. Те не си правели скандали за плътски изневери и дори си разказвали преживяванията. Дали е истина, или не е, не е ясно, но е ясно едно - от позата, в която Галин видя Галена, със сигурност му е прилошало.

Певицата се появи в умопомрачителна фотосесия като булка, а кадрите са за новото й видео. В него тя играе, както съпругата, така и любовницата на един мачо женкар. Роклята на Галена е приказна, както и самата тя всъщност. А и признава с усмивка, че никога не се е виждала като булка и това й е било мечта.

"Мечта, но само като визия, а не реално, защото Галенка никога не е искала сватба, за разлика от Галин, който дори се ожени преди години за колежката й Десислава. Сигурно му е адски тъпо да я гледа такава красива булка, след като й е предлагал неколкократно да сключат брак, но тя му е отказвала - дори децата не могат да я убедят", коментират близки до тях източници.

Галена се бояла от подписа в гражданското и вярвала, че ако има брак, двама души бързо ще си омръзнат и ще ги грабне рутината.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.