Бомба: Неда Спасова в страстна афера с режисьор, разбила семейството му! (още подробности)

Неда Спасова е любимка на зрителите от "Откраднат живот"!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-neda-spasova-v-strastna-afera-s-rezhisyor-razbila-semeystvoto-mu-oshte-podrobnosti/52904 Goreshto.net
Бомба: Неда Спасова в страстна афера с режисьор, разбила семейството му! (още подробности)

Неда Спасова е любимка на зрителите от "Откраднат живот"!

Славата й тръгна от ролята в "Откраднат живот", но тя продължи напред и има редица изяви в театъра. Това е младата Неда Спасова, която се превърна в една от любимките на зрителите в сериала. 31-годишната хубавица от Враца отдавна е разкрила, че е обвързана, но всички се чудеха защо така упорито крие мъжа до себе си, щом всичко е наред.

Е, истината лъсна и причината се оказа прозаична - макар да са заедно от вече десетилетие, Неда и половинката й не са започнали връзката си безпроблемно. Човекът, който е сред уважаваните ни режисьори, е имал семейство, за чието разбиване се е "погрижила" и Спасова.

Въпросният е бил обвързан с дама, от която има дете, но я е изоставил заради любовта си към врачанката. И до днес зарязаната жена не може да приеме "радушно" връзката му с Неда, въпреки че явно се е оказало сериозна и истинска любов.

"Неда и мъжът й често могат да бъдат засечени заедно, но никога няма да ви мине и през ум, че помежду им има нещо повече от колегиални отношения. За хората, които не знаят, че са двойка, те изглеждат просто като приятели", коментират източници от гилдията.

Не е ясно и дали двамата ще имат свое дете, но Спасова още не е готова за тази крачка и иска първо да наблегне на кариерата си, в която любимият й оказва огромна подкрепа.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.