Бомба!! Николета Лозанова направи шокиращо признание!

Николета Лозанова призна неподозирани неща за себе си!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-nikoleta-lozanova-napravi-shokirashto-priznanie/123923 Goreshto.net
Бомба!! Николета Лозанова направи шокиращо признание!

Николета Лозанова призна неподозирани неща за себе си!

Николета Лозанова направи шокиращо признание, което никой не очакваше. Не, то не е свързано с бременността й, която, доколкото знаем, върви нормално (пожелаваме й така да бъде и занапред). Откровенията й са свързани с нея самата и с въпросите, които вълнуват последователите й.

Като например има ли фобия и каква, кой е любимият й цвят, какво обича да яде и да пие, и все такъв сорт "лексиконови" въпросчета. НиЛо се зае да им отговори, докато си почива с бебето в корема.

И така - от нея разбрахме, че половинката на Ники Михайлов се ужасява и изпада в истерия от... мишки и плъхове. Тази е най-голямата й фобия, което е странно, предвид, че обича животните.

Николета призна също, че най-любимият й цвят е белият, обича да пие и дори понякога прекалява с Кока-кола, а за ядене не може да устои на паста, на маслини и на авокадо.

Е, имаше и други въпроси, на някои от които тя откровено послъга - като например, че е висока 168 сантиметра, което видимо не е така. Лозанова си е миньонче - е, не толкова ниска, колкото Мара Отварачката, разбира се, но не й даваме повече от 164 санта.

Не на последно място се разбра и че има по тялото си осем татуса, засега.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.