Бомба: Окончателно ли Криско напусна живота на Цвети?!

Цвети Петрова втрещи мрежата, явно с Криско са смразени!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-okonchatelno-li-krisko-napusna-zhivota-na-cveti/52595 Goreshto.net
Бомба: Окончателно ли Криско напусна живота на Цвети?!

Цвети Петрова втрещи мрежата, явно с Криско са смразени!

Разделиха ли се веднъж завинаги Криско и любимата му Цвети Петрова?! Питането е на фенове, които останаха шокирани от поведението на бившата стюардеса и факта, че тя е решила да прави нещо, което преди изглеждаше невъзможно. А именно - да разпродава скъпите си вещи.

Да, Цветелина Петрова обяви за продажба бижута, дрехи и аксесоари на прочути марки, които никак не са евтини. Тя твърди, че ги е носела много малко и всичко е като ново, особено важи за дрехите, които обличала само веднъж или два пъти.

Странно е, че Цвети е решила да продава толкова красиви и лични неща, което наведе на мисълта, че е "съдрала" джоба. Знаем, че тя не работи, откакто е с рапъра, на когото роди две деца. Петрова от години е родител и домакиня, а се прави и на инфлуенсър, но без особени успехи, което не й носи големи доходи.

Ако с Криско са се парясали окончателно, е напълно разбираемо да продава вещите си, за да изкара някой лев. Рапърът би осигурявал децата си, но не и бившата си, коментират близки до тях хора.

"Те си имат разправии отдавна и като нищо Талев си е вдигнал чукалата окончателно. Ако се разделят обаче, жалко за Цвети, защото тепърва ще трябва да си търси работа, от което е отвикнала", казват източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.