Бомба: П@рнозвездата Владимира от Хелс Китчън продава шокиращи клипове и снимки за 30 лева! (ВИЖ ГИ ТУК)

Владимира Влахова не се притеснява от професията си!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-p-at-rnozvezdata-vladimira-ot-hels-kitchan-prodava-shokirashti-klipove-i-snimki-za-30-leva-vizh-gi-tuk/128485 Goreshto.net
Бомба: П@рнозвездата Владимира от Хелс Китчън продава шокиращи клипове и снимки за 30 лева! (ВИЖ ГИ ТУК)

Владимира Влахова не се притеснява от професията си!

27-годишната Владимира Влахова от Бургас е най-скандалната участничка в "Хелс Китчън" за всички сезони до момента. Защо ли?! Ами, защото тя има две професии в живота като втората е п@рнозвезда. Владимира сама сподели за това си занимание в Барселона, където живее от доста години.

Тя дели един покрив със своето гадже, което също е жена, а Владимира не крие, че е лесбийка. Във филмите, които снима обаче, тя го прави не само с дами, а и с мъже като обяснява, че в кадрите има мазохизъм, фетишизъм и всякакъв друг вид пикантерии.

Влахова прави промоционални предложения на последователите си като намалява за редовни клиенти таксата, която е 30 лева на месец, за да я гледаме в натура.

Въпреки че се прехранва по този начин, Владимира разказва, че е съвсем обикновен човек, който мечтае за спокойствие, уют и дом с любимия. Освен, че живее в хармония с половинката си, с която и работят заедно, Влахова иска двете да имат и деца.

Колкото до зрителите на Хелс Китчън, излишно е да казваме кой от двата пола е по-добре настроен към Владимира, нали?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.