Бомба: Пам Велидис, която кифлите нарекоха "дюнера", разтърси с разкритие!

Пам Велидис се превърна в любимка на хората, за ужас на Габриела и сие!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-pam-velidis-koyato-kiflite-narekoha-dyunera-raztarsi-s-razkritie/52666 Goreshto.net
Бомба: Пам Велидис, която кифлите нарекоха "дюнера", разтърси с разкритие!

Пам Велидис се превърна в любимка на хората, за ужас на Габриела и сие!

За ужас на нафуканите, напращели от пластмаса и изчистени от мисъл кифли в "Ергенът" като Габриела и Теодора, оплюваната от тях Пам Велидис се превърна във всеобща любимка на зрителите.

Знаем, че плюз сайз моделът влезе в риалитито, за да докаже, че момичетата, които не се вписват в мерки и шаблони, също могат да бъдат щастливи и да правят нещата, които кухи бръмчалки си въобразяват, че са само техен патент.

Разбира се, още в началото Пам бе нападната жестоко от Габи и дружката й Теди, които не спряха да се хилят и подиграват на теглото й и дори я нарекоха "дюнера". Това обаче удари не по Пам, а по тях, като зрителите буквално ги презряха.

Самата Велидис допълнително взриви нета с пост, в който направи тягостно разкритие и помоли всички хора да се замислят, преди да обидят някой различен от тях човек.

"Не си мислете, че щом сега се харесвам и съм добре със себе си, това е било винаги така. Не беше. Аз и хората като мен минаваме през страшни етапи, периоди, в които се мразим, не можем да се понасяме и мислим, че не заслужаваме щастие и обич. Ние самите сме си най-големите врагове и не е нужно да ни нападат и отвън. Обичайте и гледайте на различното като на нещо прекрасно, защото то е именно такова", написа Пам.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.