Бомба: Пам Велидис от "Ергенът" призна, че бори психично заболяване! (още подробности)

Пам Велидис обясни, че страда от телесна дисморфия!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-pam-velidis-ot-ergenat-prizna-che-bori-psihichno-zabolyavane-oshte-podrobnosti/117392 Goreshto.net
Бомба: Пам Велидис от "Ергенът" призна, че бори психично заболяване! (още подробности)

Пам Велидис обясни, че страда от телесна дисморфия!

Пухкавата Пам Велидис, която бе част от "Ергенът" и успя ако не да се превърне в любима на Евгени Генчев, то със сигурност да спечели приятелството му, разкри нещо важно.

Както знаем, Пам от доста време насам усилено ходи на фитнес, тренира здраво и се учи да се обича. Самата тя призна в предаването, че не е лесно и че през годините се е сблъсквала с тежки предателства, обиди, гаври и какво ли още не, заради теглото си.

Това отключило в нея психично заболяване, а новината втрещи симпатизантите й. Велидис обясни, че страда от телесна дисморфия, което ще рече, че нямаш реална преценка за себе си и визията си, което те кара постоянно да си критичен към себе си, да не се харесваш и дори да мразиш тялото си.

Затова Пам се бори не само физически, а и психически като се е научила да медитира, да практикува йога и, на първо място, да промени психическата си нагласа и да вярва в силите си.

"Всеки от нас е и единствен, и уникален, и прекрасен. Колко световни звезди като Кристина Агилера бяха и слаби, после и дебели, но не спряха да се харесват, а оттам и хората да ги харесват. Така се прави!", казва Пам.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.