Бомба: Петя Дикова шокира с разкритие за отношенията си с Илиян Любомиров!

Петя Дикова призна това съвсем спокойно!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-petya-dikova-shokira-s-razkritie-za-otnosheniyata-si-s-iliyan-lyubomirov/137771 Goreshto.net
Бомба: Петя Дикова шокира с разкритие за отношенията си с Илиян Любомиров!

Петя Дикова призна това съвсем спокойно!

Петя Дикова се разбъбри за себе си и живота си като впоследствие направи разкритие, от което Илиян Любомиров може и да не остане особено доволен. А то е, че Пипи не е искала да ражда от него.

Както знаем, двамата имат вече две деца - две момченца, но преди да зачене с първото, щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков не искала да бременее. Петя обяснява това със страха си от раждането като цяло.

"Страдам от хашимото, а това е сериозен проблем с щитовидната жлеза. Постоянно се боях, че ако забременея, може и да не мога да износя плода, той да не се развие нормално, да има някакви усложнения или дори раждането да не се издържи. Затова треперех от ужас като разбрах, че съм бременна, но добре, че Илиян беше спокоен и ми даваше увереност. Или поне добре го е изиграл това спокойствие", смее се Петя.

Тя признава, че когато били още само познати, смятала, че Любомиров е сгоден и затова се дърпала от него. Всъщност той нямал приятелка и бил свободен като се постарал да уведомят Дикова за това. А после й пратил послание, че обожава мусака и пълнени чушки.

"Уверих го, че с тези манджи, които умея да правя, гладен няма да остане, а той ме покани на чай и така се започна", спомня си Петя.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.