Бомба: Рубенсовата Пам Велидис втрещи с ултра минижуп! (не можа да си намери размер чорапогащник)

Пам Велидис не спира да се "фраска" в мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-rubensovata-pam-velidis-vtreshti-s-ultra-minizhup-ne-mozha-da-si-nameri-razmer-chorapogashtnik/128770 Goreshto.net
Бомба: Рубенсовата Пам Велидис втрещи с ултра минижуп! (не можа да си намери размер чорапогащник)

Пам Велидис не спира да се "фраска" в мрежата!

Ергенката от сезона на Евгени Генчев - Пам Велидис не си отдъхва. Тя денонощно се мъчи да си прави реклама в мрежите като бълва свои снимки и измислени истории на килограм. Като казваме "измислени истории", Пам даже е започнала нещо като своя рубрика за преживяванията си с таксиметрови шофьори.

Явно тя няма книжка и се вози в таксита, но потребители се смеят на измислиците й как всеки един "бакшиш" и всеки път задължително, ама задължително я заговаря. И все си казват по нещо остроумно. "Хайде де, те останалите не се возят на таксита и не знаят... Тая що не спре да се излага", пишат хора в нета.

Тези дни пък Пам беше забелязана в центъра на столицата, докато правеше неуспешни опити да си намери своя размер чорапогащник. За сметка на това обаче се беше напъхала в ултра къса пола, която (ще извинява, но) на нейните бедра не стоеше хич добре.

"Няма лошо човек да е по-пищен или по-кльощав, но трябва да се съобразява с фигурата си като се облича. Еднакво грозно е кльощавият да си показва кокалите и ребрата, както и дебелият сланините. Чувство за стил и естетика трябва да има все пак", коментират потребители във ФБ мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.