Бомба: Сестрата на Валери Божинов побесня заради гаджето си! (ето как изригна Михаела)

Сестрата на Валери Божинов скочи на "Левски"!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-sestrata-na-valeri-bozhinov-pobesnya-zaradi-gadzheto-si-eto-kak-izrigna-mihaela/127637 Goreshto.net
Бомба: Сестрата на Валери Божинов побесня заради гаджето си! (ето как изригна Михаела)

Сестрата на Валери Божинов скочи на "Левски"!

С огнен нрав се оказа сестрата на Валери Божинов. Докато Божигол гледа да го раздава лежерно и винаги да е кротък и усмихнат, то Михаела не си поплюва. Особено ако някой нарани хората, които обича.

Тези дни тя се разлюти и не скри гнева си към отбора на своя приятел - "Левски". Знаем, че Андриан Краев е играч на тима, който обаче беше отстранен от първия отбор и оставен да тренира във втория тим, сиреч в девета глуха.

"Само трябва да си устойчив, защото отговорността за чуждите грешки ти я носиш с голямо достойнство", написа Михаела за рождения ден на гаджето си. А той й отговори, че това, от което има нужда, е само и единствено тя.

Двамата отпразнуваха и Свети Валентин в красив и романтичен ресторант като споделиха, че са заедно от три години и смятат да останат така поне още 300. Дано!

Малко след Андриан, рожден ден имаше и самият Валери Божинов, който беше поздравен в нета от двете си деца. Валери отдавна призна, че е обвързан сериозно и има прекрасна жена до себе си, която е малко по-голяма от него, но все още не се е решил да я покаже публично. Може би, защото го "яде твърде голям" с предишните си връзки на показ.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.