Бомба: Силви Русева от "Ергенът" ще съди момите за клевета, нападна и кротката Милена!

Силви Русева заяви, че може да спечели поне 15 бона за обидите!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-silvi-ruseva-ot-ergenat-shte-sadi-momite-za-kleveta-napadna-i-krotkata-milena/132417 Goreshto.net
Бомба: Силви Русева от "Ергенът" ще съди момите за клевета, нападна и кротката Милена!

Силви Русева заяви, че може да спечели поне 15 бона за обидите!

Помните Силви от "Ергенът", която момичетата в имението нарекоха вещица и публично заявиха, че се боят от нея. Приказките бяха, че Силви Русева правела магии, имала лоша енергия, която насочвала към тях и ги болели главите от нея.

А кулминацията бе в мига, в който Кристина Евтимова и Милена Соколова обясниха как Силви, която делеше една стая с тях двете, се заканила, че ще поръча Надя на някой ром за 100 лева, който да й счупи крака или да я залее с киселина.

Днес Силви, която е юрист, обяви, че може и смята да заведе дело срещу някои от момичетата, за да им "смъкне кожите" от плащане. "Ще им взема 10 или 15 000 лева за тези клевети, но те няма откъде да ги платят. Някои от тях са безработни, а други живеят още при родителите си, които ги хранят", заяви Силви публично.

Тя обвини Криси като главен виновник за глупостите по неин адрес и нападна дори кратката Милена, която, според нея, изобщо не е толкова чиста и добра, за колкото се представя.

"Не знам дали можеше да осъзнае всичко, което се случва, но смятам, че по-скоро игра роля като актриса в Болшой театър", каза Русева.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.