Бомба: Светлана Гущерова избухна вбесена, взриви мрежата!

Светлана Гущерова изригна бясна на хейтърите!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-svetlana-gushterova-izbuhna-vbesena-vzrivi-mrezhata/137911 Goreshto.net
Бомба: Светлана Гущерова избухна вбесена, взриви мрежата!

Светлана Гущерова изригна бясна на хейтърите!

Плеймейтката Светлана Гущерова обича да го раздава кротка и спокойна, за да прилича на класна дама, разбира се. Този път обаче не си сдържа нервите, които явно още са силно опънати от скандала с бореца Кирил Терзиев, на когото тя и Християн Гущеров дължат несметна сума пари в дългове.

От известно време насам Гущеровица рекламира разни парфюмчета в Инстаграма си и това предизвика майтапчийски коментари от потребителите. Занасяха я, че се е навила да популяризира ароматите срещу някой лев като инфлуенсър, за да събират пари за борчовете си.

Е, блондинката не се стърпя и излезе с обръщение към всички като заяви, че тези парфюми не са чужди, а били лично нейни. Освен с продажбата на нощниците си, сега се заела и с такава на парфюми.

"Какво лошо има да направя своя марка парфюми, които да предлагам на хората?! И да, тези парфюми няма да бъдат на безбожни цени, защото всички искат да ухаят прекрасно, но за съжаление не всички могат да си позволят да купуват скъпите парфюми. Не смятам, че има нещо лошо, когато една жена ползва приятно и омайващо, но по-евтино като цена ухание. Ще го правя за хората, а хейтърите нека да си злобеят, колкото искат, не ме вълнува", заяви Светлана Гущерова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.