Бомба: Ванга изгонила бащата на Маги Халваджиян от дома си!

Пророчицата Ванга посочила пътя на бащата на Маги Халваджиян!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-vanga-izgonila-bashtata-na-magi-halvadzhiyan-ot-doma-si/129299 Goreshto.net
Бомба: Ванга изгонила бащата на Маги Халваджиян от дома си!

Пророчицата Ванга посочила пътя на бащата на Маги Халваджиян!

Арменецът Маги Халваджиян е на екран от десетилетия и мнозина си мислят, че знаят всичко за него и семейството му. Оказва се обаче, че не е така и че продуцентът има голям брой неразказани истории. Като тази, че самата Ванга е изпъдила баща му от дома си преди много години.

Тогава самият Магърдич не е бил роден. Майка му решила да посети петричката пророчица и разбира се, помъкнала и съпруга си. Той се дърпал и изобщо не искал да влиза с нея вътре, защото не вярвал в ясновидци и каквито и да било свръхестествени неща.

Двамата били още в двора на Ванга, когато бащата на Маги заявил, че не ще да влиза. Тогава майка му влязла сама, но още от прага на стаята на Ванга, чула гласа й: "Онзи да не идва и да си тръгва, щом не вярва в мен", а майката на Маги се вкаменила от изненада.

После, когато разказала това на мъжа си, той първо не повярвал и й се изсмял, че сигурно сама е разказала всичко на Ванга. После обаче, след години, започнал да се променя, да променя мисленето си и в крайна сметка склонил, че да - има нещо, има някаква сила, която не може да бъде обяснена. Вярвал също така и в извънземни.

Синът му Магърдич твърди, че не прави изключение и че също не смята човека за най-висшия във Вселената.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.