БОМБА: Виктория от "Ергенът" направи нещо неочаквано! (Цър Пър натри носовете на всички)

Виктория Асенова показа как си прави процедурата!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-viktoriya-ot-ergenat-napravi-neshto-neochakvano-car-par-natri-nosovete-na-vsichki/134711 Goreshto.net
БОМБА: Виктория от "Ергенът" направи нещо неочаквано! (Цър Пър натри носовете на всички)

Виктория Асенова показа как си прави процедурата!

Всички помним Виктория Асенова от "Ергенът", нали?! Да, същата зевзечка, която Христиана Манова нарече Цър Пър и на която после измамницата в риалитито Габриела Иванова се подиграваше, че й били жълти зъбите...

Виктория отнесе много гавра, но пък никой не успя да й затвори устата и реално да я надговори в словесен спор. Затова и сме сигурни, че другите скоро ще бъдат забравени, за разлика от нея и причината е, че показа нещо, което у повечето моми отсъстваше - ум и характер.

Вики беше и тази, която не се страхуваше да си признае след излизането от имението, че още е влюбена в Алек Младенов и затова не дава шансове на ухажорите, които са се появили.

Е, може би към днешна дата вече е размислила и ще остави ергенчето, което и без това се показа пълен страхливец, за да си намери адекватен мъж. И като гледаме, вече прави стъпки към това като се грижи за визията си.

Виктория натри носовете на кокошките във формата като им показа, че вече не може да й викат "жълти зъбки". Тя се е подложила на процедура за избелване емайла на зъбите си и резултатите са повече от добри.

Потребители в мрежата я поздравиха и не скриха, че са започнали все повече да я харесват. "Вики, супер си! Дерзай, момиче! В пъти по-готина си от половината кукумявки, които бяха около теб", поздравяват я те.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.