Бомба: Вижте кого заби скандалната Ивка Бейбе! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Ивка Бейбе се натиска с новия си любим в мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-vizhte-kogo-zabi-skandalnata-ivka-beybe-goreshti-snimki/124009 Goreshto.net
Бомба: Вижте кого заби скандалната Ивка Бейбе! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Ивка Бейбе се натиска с новия си любим в мрежата!

Ивка Бейбе - това име говори много на едни и абсолютно нищо на други. Истината е, че скандалното маце се подвизава единствено в онлайн пространството и е популярна предимно с простотиите и изцепките си, главно сред таргета на платформи като Тик-Ток.

Та въпросната Ивка Бейбе, която се радва основно на фенове тийнейджъри, разбуни масите с новото си гадже. Тя пусна снимки, на които пуска езици и се лензи на въпросния, който също е популярен само на тези, гледащи виртуалния Биг Брадър.

Всъщност говорим за победителя в него - Андрей Кумбата. Двамата с Ивка бяха гъсти по време на престоя си в Къщата, а тя дори се съблече пред него и му изтипоса голите си бомби под носа. Е, как да не се развълнува човекът и как да не поиска после да й ги намачка като хората...

Не е ясно доколко сериозна е връзката на двамата "несериозни" и дали е по-скоро пиар трик, но потребители не им дават повече оп месец-два. "Тая Ивка Бейбе я хапе здраво кучето, не е у рад с главата. А тоя пръч и той... абе, лика прилика са си, но няма да изтраят дълго заедно", това е масовото мнение в нета.

Припомняме, че наскоро Ивката изтрещя затова, че фенове са се присмели на формата на моцарелите й. И, за да се защити, натърти, че видиш ли, Азис ги харесвал.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.