Бомба: Вижте с коя мадама спипаха победителя в "Капките" Владо Зомбори! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Владо Зомбори се превърна във всеобщ народен любимец!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-vizhte-s-koya-madama-spipaha-pobeditelya-v-kapkite-vlado-zombori-paparashki-snimki/138131 Goreshto.net
Бомба: Вижте с коя мадама спипаха победителя в "Капките" Владо Зомбори! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Владо Зомбори се превърна във всеобщ народен любимец!

Допреди месеци мнозина не бяха и чували името Владо Зомбори, а днес той е един от най-известните мъже у нас. Участието на актьора в "Като две капки вода" и победата му, която бе напълно заслужена, го изстреляха на върха. А редом със славата дойдоха и набезите от разпалени мераклийки.

Владимир Зомбори не спира да получава лични съобщения, някои от които откровено мръснишки, разголени снимки на непознати дами и какво ли не. Самият той признава, че се чувства меко казано странно от този факт, но го приема като нещо, което ще отшуми с времето.

И тъкмо фенките му се чудеха кога ще го видят пак и какво ли прави през лятото, хоп - появиха се папарашки снимки на Зомбори, при това романтични. Както виждаме, той е спипан с красива дама, която нежно държи за ръка... Нека обаче никой да не си прави прибързани изводи, защото въпросната дама е неговата дама - половинката му Весела Бабинова, с която имат и детенце.

Двамата се разходиха в горещините из столицата, облечени леко и със слънчеви очила на очите. Ходеха бавно, държейки се за ръце и наистина бяха много мила гледка.

Не знаем кога ще е сватбата, която самият Зомбори обеща в ефир, но го поздравяваме затова, че не се подлъга и остана плътно до жената, която обича.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.