Бомба: Жени Калканджиева изригна, както само тя може!

Жени Калканджиева е гневна и не го крие!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-zheni-kalkandzhieva-izrigna-kakto-samo-tya-mozhe/135632 Goreshto.net
Бомба: Жени Калканджиева изригна, както само тя може!

Жени Калканджиева е гневна и не го крие!

Шестата в света по красота, макар и обявено преди доста години, Жени Калканджиева си остава хем хубава, хем устата, хем темпераментна. Фактът, че си купи къща на тихо място край язовир Искър и се зарече да прекарва дълго време там, за да си отпочива, не е променил избухливия й нрав.

Калканджиева не търпи нещата, които смята за несправедливи, затова изригна бясна относно вчерашните избори у нас. Разбира се, първо тя накова добре всички онези, които изобщо не излязоха да гласуват и се запита що за хора са това.

"Как може, бе?! Не живеете ли в тази държава, децата ви не растат ли тук?! Не ви ли е еня кой ще управлява и какво ще направи за бъдещето ви, за ежедневието ви най-вече. Ревем, че сме бедни и пари нямаме, ревем, че политиците крадат, а ни е през... десния джоб кого изпращаме в парламента", възмути се Калканджиева. Тя заяви, че винаги гласува и смята това за свой дълг.

След избирателите, тя не пропусна и самите политици, които до огромна степен са виновни за апатията на народа. "Не може с години да правят едно и също, държавата да затъва все повече, то всъщност вече няма и накъде повече и да дават все едни и същи празни обещания по избори. Не може. Надявам се да са си взели поука, за да не се стига до поредните нови избори, защото България не може да понесе повече", категорична е миската.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.