Бони, която всички познаваме, се опитва да ни убеди, че е... това! (е да, ама не - СНИМКИ)

Бони е една от певиците с най-много реални и виртуални намеси!

https://goreshto.net/shoubiznes/boni-koyato-vsichki-poznavame-se-opitva-da-ni-ubedi-che-e-tova-e-da-ama-ne-snimki/139605 Goreshto.net
Бони, която всички познаваме, се опитва да ни убеди, че е... това! (е да, ама не - СНИМКИ)

Бони е една от певиците с най-много реални и виртуални намеси!

Чалга дивата Бони от години не спира да си коригира визията като вече са наистина малко онези, които помнят какво е истинското й лице - това, с което природата я е дарила.

Тя никога не е крила и продължава да не крие, че е от ромски произход, което изисква самочувствие и смелост. Странно тогава защо не показва същите тези качества и относно самата себе си и визията си. Бони демонстрира гигантски комплекси като не спира да се преправя и ремонтира, докато съвсем не замяза на нещо пластмасово.

Знаем, че тя е променяла носа си, очите, скулите, устните, брадичката - всичко. Чудим се как и до ушите не е стигнала, но има време... А в момента, в който вижда, че множеството интервенции не са я направили по-млада и красива, а тъкмо обратното - изглежда все по-изкуствено, певицата награби фотошопа и прословутите филтри.

В тях, разбира се, няма нищо лошо, но ако ги правиш с мярка и ако държиш пред себе си и огледалото, та все пак да прецениш кога да спреш - тогава, когато виждаш, че приликата с отражението ти е изчезнала тотално.

Е, Бони не спира и се опитва да ни убеди, че е това, което показа на тази нова снимка. Ами не е. Признаваме, че от фотото ни гледа хубава жена, само дето е несъществуваща.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.