Бони нададе вик: Ама какви 50 години, бе?! Че аз съм на 35!

Бони не иска да признае, че вече е навъртяла половин век!

https://goreshto.net/shoubiznes/boni-nadade-vik-ama-kakvi-50-godini-be-che-az-sam-na-35/124071 Goreshto.net
Бони нададе вик: Ама какви 50 години, бе?! Че аз съм на 35!

Бони не иска да признае, че вече е навъртяла половин век!

Преди около десетина дни певицата Бони имаше рожден ден и то не просто поредният, а юбилей. Доста важен, половинвековен юбилей. Тя чукна 50 лазарника и го отпразнува, както подобава с приятели и близки. Но единственото, което не пожела да направи, е да духне 50 свещички.

"Ама как на 50 години, бе?! Няма такова нещо! Как може да казват на една 35 годишна жена, че е на 50?! Вероятно нещо пак са объркали чиновниците в есграона", смее се Бони. И вече сериозно добавя, че наистина е станала на 50, но вътрешно се чувства по-свежа от когато и да било, по-млада и заредена с енергия и желание за живот.

Тя споделя, че е щастлива най-вече заради дъщеря си Михаела, която не избрала да тръгне по нейния път и да стане певица, а се насочила към ученето и следвала икономика. Дори в момента работела на важен пост към голям холдинг и ръководела няколко екипа хора.

"Много съм горда и винаги съм зад гърба на дъщеря си. Знам, че някой ден ще ме изненада с внуче, но искам първо да завърши магистратура, да си поживее, пък другото няма да й избяга ако е писано", казва певицата.

Лично за себе си Бони си пожелава мъж и искрена любов, каквато била все по-голяма рядкост в днешно време.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.