Бони разцепи ефира: Крайно обидена съм на Софи Маринова, тя постъпи нечовешки с мен!

Софи Маринова и Бони явно са смразени!

https://goreshto.net/shoubiznes/boni-razcepi-efira-krayno-obidena-sam-na-sofi-marinova-tya-postapi-nechoveshki-s-men/132195 Goreshto.net
Бони разцепи ефира: Крайно обидена съм на Софи Маринова, тя постъпи нечовешки с мен!

Софи Маринова и Бони явно са смразени!

Двете ромски диви Софи Маринова и Бони се оказаха смразени и то не отскоро. Това разкри и то в ефир самата Бони. Тя говори в подкаст и реши да признае всичко за някогашното си приятелство със Софка, което, за нейно голяма съжаление, завършило зле.

Бони отказа да назове точната причина, но заяви, че екипът на Маринова е настроила доста хора, включително общите им познати гримьори и стилисти, които да тръбят напосоки, че Бони не може никога да достигне висотата на Софито на сцената.

"Аз съм се раздавала напълно за Софи, тя ми беше не просто приятелка, имах я като сестра. Давала съм последните си пари за нея навремето, а дъщеря ми учеше и за нейния син Лоренцо. Винаги съм я защитавала, обичала съм я и съм я подкрепяла, но тя си знае какво направи и много ми се ще да разбера защо го направи", казва Бони.

И добавя, че била готова да прости на Софи Маринова и да я прегърне отново, но ако тя й се обади, за да поговорят и да се разберат като хора. "Въпреки че не е в мен вината, бих седнала и бих отворила отново сърцето си за нея, защото съм човек, който държи на хората, които обича и е обичал", сподели Бони.

А как ще реагира Софи на това изказване, предстои да видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.