Бони взриви: Боса избягах от Иво Карамански, но той ме принуди да се върна!

Бони днес няма връзка, макар да вярва в любовта!

https://goreshto.net/shoubiznes/boni-vzrivi-bosa-izbyagah-ot-ivo-karamanski-no-toy-me-prinudi-da-se-varna/130877 Goreshto.net
Бони взриви: Боса избягах от Иво Карамански, но той ме принуди да се върна!

Бони днес няма връзка, макар да вярва в любовта!

Певицата Бони има кариера още от зората на чалгата у нас, когато певиците са пели почти постоянно за хората от подземния свят. Самата Бони сподели наскоро, че никога не й се е случвало да види как някой стреля в нейно присъствие, както са разказвали доста от колегите й.

Тя обаче и до днес помни за срещата си с Иво Карамански, на когото трябвало да пее, а приятелят й забранил да се облича предизвикателно и да танцува пред него. Въпреки това, щом изпяла любимата му песен на Цеца, Карамански дошъл при нея и започнал да я сваля с думите, че е красива и че има забележителни очи.

Бони я хванало шубето и заедно с няколко танцьорки едва изчакала да мине участието й и хукнали навън. Бони била боса, но дори не усетила студ. После обаче, когато отишла да се види с озвучителя си, научила, че Карамански й е взел уредбата и няма да й я върне, докато тя не отиде при него.

"Тогава отидох, нямаше какво да правя, а той много се смя като му казах, че не знам кой е и го попитах да не би да е музикант. Смя се, а после ме поздрави, че съм чиста и откровена, и ми каза, че мога да разчитам на него, ако имам някакви проблеми с когото и да било", коментира Бони.

Наскоро тя навърши 50 години и признава, че е сингъл и все не може да си намери мъж. Но вярва в любовта и знае, че някъде там я чака нейният принц.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.