Боже, опази: Сузанита шокира мрежата с разкритие за мъжа си!

Сузанита и Марк Славов предизвикаха лавина от коментари!

https://goreshto.net/shoubiznes/bozhe-opazi-suzanita-shokira-mrezhata-s-razkritie-za-mazha-si/52789 Goreshto.net
Боже, опази: Сузанита шокира мрежата с разкритие за мъжа си!

Сузанита и Марк Славов предизвикаха лавина от коментари!

Боже, опази - така реагираха мнозина на това, което Сузанита разкри в мрежата за своя любим Марк Славов. Знаем, че двамата имат дете, което се роди едва преди броени месеци, но майка му го заряза, за да си гледала музикалната кариера.

Не това е най-шокиращото обаче, а новината, че щерката на Орхан Мурад е решила да прави мъжа си... певец. Да, не сме пияни, нито луди. Марк Славов вече е записал дебютното си парче в Пловдив, което щяло да е в стила нашенски хип-хоп и да се казва "Зандан". Найс, А?!...

На хората им призля от тази "сензационна" вест, макар самата Сузанита да го дава много нахъсана и вярваща, че от половинката й ще излезе новият Еминем. Самата Сузи се появява за кратко в клипа на мъжлето си (има си хас да беше иначе) и провокира с изрусена почти до бяло коса.

Интересно е кой се грижи за бебето им, докато двамата се правят на кандидати за Грами, но като нищо то е оставено на някоя от бабите - по-вероятно на родителите на Марк, защото Шенай Кузева е в Германия, също с нова любов.

"На тези двамата общото им "пипе" в главата е колкото на медуза, та... горкото бебе. Айде, Сузанита е още малка, но и Славов ли е същият в акъла?! Певец ще ставал... Но пък ако беше умен, със Сузито ли щеше да се хване?!", обсъждат ги в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.