Братът на Димитър Рачков излезе от затвора: Виж го с жена му и децата! (СНИМКИ)

Братът на Рачков - Петър Рачков излезе от затвора!

https://goreshto.net/shoubiznes/bratat-na-dimitar-rachkov-izleze-ot-zatvora-vizh-go-s-zhena-mu-i-decata-snimki/113578 Goreshto.net
Братът на Димитър Рачков излезе от затвора: Виж го с жена му и децата! (СНИМКИ)

Братът на Рачков - Петър Рачков излезе от затвора!

Петър Рачков - 42-годишният брат на комика Димитър Рачков, излезе от пандиза, в който бе вкаран преди две години за притежание и за разпространение на дрога. Петър бе в бургаския затвор, а сега показа със снимки в нета, че е на свобода. Дали обаче е само в отпуск, или присъдата му е изтекла, той не уточни.

Петър пусна снимки с жена си Златина, която му роди две деца и която го изчака да излезе от килията, без да го зареже. Двамата са на почивка из планините и видимо се радват, че са заедно, макар Петър да е състарен, побелял и уморен, но това е нормално - не е бил на ваканция в Монако все пак...

Знаем, че двамата с Димитър Рачков от години не си говорят и причината е, че Митко не ще да чуе за по-малкия си брат. Той неведнъж му е подавал ръка и е опитвал да му помогне и да го вкара в пътя, но Пешо не разбирал от дума. Петър е бил няколко пъти в затвора, а на Митко му писнало и заявил, че е дотук и брат няма.

"Димитър е отговорен и дори да е лигльо, си вади парите с работа. Писна му Петър да срами и него, и цялото им семейство, а особено го болеше за родителите им, които не заслужават такъв син", коментират познати на Рачков.

Тепърва ще се види дали на Петър ще му пука поне за Златина и децата им, за да си седне на Д-то и да се кротне.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.