БРАВО! Крисия отсече: Не!! През живота си няма да запея чалга!

Крисия Тодорова не иска и да чуе за пошлия стил музика!

https://goreshto.net/shoubiznes/bravo-krisiya-otseche-ne-prez-zhivota-si-nyama-da-zapeya-chalga/137910 Goreshto.net
БРАВО! Крисия отсече: Не!! През живота си няма да запея чалга!

Крисия Тодорова не иска и да чуе за пошлия стил музика!

Порасналата вече Крисия Тодорова признава, че за мнозина си остава онова малко момиченце, което преди десет и повече години събра очите на Слави Трифонов и Ку-ку бенд, изпявайки балада на Бионсе.

С право Криси беше наричана детето-чудо, печелейки и детската Евровизия. И да, днес тя е вече голяма, 20-годишна, но споделя, че вътре в себе си си е останала същото онова любопитно към света и хората дете. И вярва, че няма никога да го изгуби.

Крисия призна, че за нея музиката е всичко и не може и минута без нея - без значение дали ще пее тя, или ще си я пусне да я слуша в колата или у дома. За нищо на света обаче не би записала чалга парче.

"Не! Не смятам, че някога през целия ми живот нещо ще ме накара да пропея този стил. И не, защото е пошло или често пъти вулгарно, а защото не е моето нещо. Не се усещам вътре в него, не ме докосва и значи аз няма да мога да докосна хората. А нали това е смисълът на изкуството - да изразяваш себе си и същността си", казва сладураната.

Тук вече потребителите масово я аплодираха, защото много нейни колежки се предадоха на кича и евтинджоса като една от тях е Даниела Пирянкова, носеща чалга прякора Данна. Тя също бе откритие на Дългия, но се направи на шантонерка и подкара маанетата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.