Бритни натири младото мъжле, спи с мениджъра си?

Явно отношенията между Спиърс и младия й приятел не вървят гладко

https://goreshto.net/shoubiznes/britni-natiri-mladoto-mazhle-spi-s-menidzhara-si/54454 Goreshto.net
Бритни натири младото мъжле, спи с мениджъра си?

Явно отношенията между Спиърс и младия й приятел не вървят гладко

Певицата демонстрира, че вече е свалила брачната си халка. Това разбуни духовете и събуди любопитството какво се случва с връзката й с 29-годишният Сам Асгари. Явно двамата имат за пореден път сериозни проблеми в отношенията си.

Поп звездата въпреки, че изглеждаше разчорлена излъчваше щастие докато се качи на частния самолет за Лос Анджелис.

Инстаграм пост сочи, че тя е заминала на почивка на остров Хаваи с нейния мениджър Кейт Хъдсън. Клюки твърдят, че между двамата може да има нещо повече от само работни отношения, въпреки, че колегата й по-скоро предпочита мъжките ласки.

Още по-любопитно е, че Сам Асгари точно по същото време също махна сватбения пръстен. Това бе забелязано от наблюдателни фенове по време на негово бизнес пътуване в до семейното имение в Таузънд Оукс.

Неотдавна Бритни Спиърс явно демонстрираше, че иска да се махне от Лос Анджелис, а някои предположиха, че желанието й е точно заради проблеми във връзката и проблемите с мъжа й.

По всичко изглежда, че връзката на звездната двойка не е в най-стабилното състояние, а допълнително масло в огъня наля и пост от Спиърс, в който тя си спомня за хубавите моменти в живота й преди третия й брак.

Не малко почитатели на Бритни са разтревожени за нейното психично здраве, тъй като тя страда от биполярно разстройство, а дори имаше и маниакален пристъп в ресторант.

Дори собствените й деца се срамуват да общуват с нея и я смятат за изчаткала.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.