Брутално!! Диана Габровска: Само срещу 12 лева на месец може да гледате как се барам! (СНИМКИ)

Диана Габровска удари дъното, пусна се на промоция!

https://goreshto.net/shoubiznes/brutalno-diana-gabrovska-samo-sreshtu-12-leva-na-mesec-mozhe-da-gledate-kak-se-baram-snimki/125853 Goreshto.net
Брутално!! Диана Габровска: Само срещу 12 лева на месец може да гледате как се барам! (СНИМКИ)

Диана Габровска удари дъното, пусна се на промоция!

12 лева! Само 12 лева ще струва да гледате как го прави Диана Габровска. Намалението обяви самата тя в сайта Онлифенс, където доскоро е заработвала на цена от 24 лева на месец, а сега я е свалила наполовина като един вид "прИмоция" (както обичат да казват Сиганките в маалата...).

Не е ясно докога ще продължи намалението, но явно първата родна п@рно актриса има проблем с кинтите и далеч не е толкова желана и харесвана от аудиторията, както се представя.

За тези 12 лева месечно, както обяви тя, феновете й в Онлифенс ще й гледат свободно голите снимки, а на два пъти ще се включат и в лайв, където тя ще се съблича и ще мърсува на живо. А един късметлия, който ще бъде изтеглен с томбола, ще има достъп до личния й профил съвсем безплатно, при това за цял месец.

Чудно ни е дали Габровска ще успее да спечели повече посетители в платформата при това двойно намаление и кога ще си признае, че колкото и да й се ще, не е от любимите п@рно звезди на българите... какво остава за чужденците?!

"Попадал съм на нейни видеа в "Хамстера", ами... какво да ви кажа - женичката си е бая бозава, изобщо не може да те разпали", коментира потребител в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.