Брутално: Гери-Никол се натиска безсрамно със Стоян Копривленски пред очите на бившата му! (ВИЖ ТУК)

Гери-Никол изобщо не страда от излишни скрупули!

https://goreshto.net/shoubiznes/brutalno-geri-nikol-se-natiska-bezsramno-sas-stoyan-koprivlenski-pred-ochite-na-bivshata-mu-vizh-tuk/112686 Goreshto.net
Брутално: Гери-Никол се натиска безсрамно със Стоян Копривленски пред очите на бившата му! (ВИЖ ТУК)

Гери-Никол изобщо не страда от излишни скрупули!

Няма срам, няма скрупули, няма неудобство, че открадна чуждо гадже. Е, да, на нея също са й го правили този номер... Говорим за Гери-Никол, която от дни афишира връзката си с ММА боеца Стоян Копривленски, който доскоро бе приятел на Алекса - любимата на покойния Денис Теофиков.

Алекса се кълнеше в любов към Стоян, а той я заряза, за да омачка чаршафите с богатата варненка. На която изобщо не й дреме, че Алекса ще страда и пусна снимки как се натиска със Стоян.

На фотото Гери-Никол още малко и ще я свърши с Копривленски пред обектива - тя е вдигнала крака си и го е увила около него като двамата се натискат и целуват до откат.

Дори потребители в мрежата я посъветваха да е малко по-умерена в нещата, които публикува, защото никого не го вълнува как си го "слагат" двамата. Певицата обаче има да "натрива" не един нос, затова очакваме да го дава все по-хард.

Освен да покаже на Алекса, че бившият й е луд по нея, Герито си е наумила да дразни и бившия си Дани Илиев. Помним как той я заряза и си тръгна заради друга, а разглезената варненка едва не се изяде от яд. Как така някой ще си позволи да отпрати нея - принцесата на богатия татко...

Е, Дани го направи и това Герито скоро няма да му прости. Не знаем дали е случайно, че тя забърса точно най-добрия му приятел Стоян Копривленски. Според вас дали е така?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.