Бясна: Мара Отварачката изригна след разкритието, че пее в "Капките" на плейбек!

Мара Отварачката явно щателно следи всичко за себе си!

https://goreshto.net/shoubiznes/byasna-mara-otvarachkata-izrigna-sled-razkritieto-che-pee-v-kapkite-na-pleybek/130777 Goreshto.net
Бясна: Мара Отварачката изригна след разкритието, че пее в "Капките" на плейбек!

Мара Отварачката явно щателно следи всичко за себе си!

Мара Отварачката винаги се е правела, че слуховете и клюките не я вълнуват, но това се оказа пълна лъжа. След толкова години в чалга бизнеса и в устите на медиите, тя още по-щателно следи и дебне какво се пише и говори за нея.

Поредното доказателство за това е, че Мария побесня след вчерашното разкритие, че Маги Халваджиян й е позволил да пее на плейбек по време на лайфовете всеки понеделник, защото не може да се справи добре на живо и ще се орезили хептен като певица.

Да пее на живо и паралелно с това да танцува на сцената, за Марчето ще е кауза пардута и това беше потвърдено от източници от екипа на шоуто. За да не я злепоставя, Магърдич склонил да записват изпълненията й и след типичната гласова обработка да ги пускат в ефир.

Е, вестта за това разгневи миньончето, което се направи на саркастична и написа в мрежата, че подобни слухове и коментари са й развеселили деня. Радвала се, че хората имат такъв жив интерес към нея...

"Виела съм като койот и не съм можела да изпея правилно и нота. Ама радвам се за тази оценка, очевидно прекрасно следите певческата ми кариера. Цункам ви и ви се радвам, защото с това нещо ми оправихте деня", изби го на ирония Мария, но не й се получи, а близки до обкръжението й разкриха, че изригнала бясна на статиите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.