Чалгаджийката Лидия: Много съм с*кси! (Потребителите: Кого лъжеш - нас или себе си?! Качиха СНИМКИ)

Лидия минава за най-готината мацка в чалгата, но дали е така?!

https://goreshto.net/shoubiznes/chalgadzhiykata-lidiya-mnogo-sam-sksi-potrebitelite-kogo-lazhesh-nas-ili-sebe-si-kachiha-snimki/126260 Goreshto.net
Чалгаджийката Лидия: Много съм с*кси! (Потребителите: Кого лъжеш - нас или себе си?! Качиха СНИМКИ)

Лидия минава за най-готината мацка в чалгата, но дали е така?!

Новото попълнение на чалга генерацията - Лидия, минава за най-голямата млада хубавица в жанра. Гаджето на рапъра Атанас Колев постоянно залива мрежата със свои фотоси като видимо е очарована от самата себе си. Неведнъж се е определяла като "секси и сладка", което действително е така. Ако лежим само на снимките й, разбира се.

Снимки, които са щателно обработени с филтри, а самата певица не става от скалпела на пластичния хирург от години. Мнозина са шокирани от лекотата, с която Лидия променя лицето си, тъй като тя е още едва в началото на 20-те си години, а подобни интервенции могат наистина да й причинят ужасяващи проблеми след време.

Гледайки я какво прави, потребители взривиха мрежата с нейни реални фотоси и попитаха дали наистина това е най-красивата певица и доколко честно е да се обявява за красиво нещо, което не природата ти е дала, а външната намеса.

"Да, това е Лидка, ама истинската Лидия, каквато се е родила. Много е лесно да се "изрежеш" цялата при д-р Енчев, а после да минаваш всяка снимка през тонове фотошоп. Големи комплекси ще да е имала, защото нищо по нея не е това, което й е дадено от природата - нито устните, нито носа, нито скулите, нито очите дори. А за брадичката да не говорим - хубава е, ама само в анфас или ако й скъсят челюстта с фотошоп, иначе е адски издадена напред и това вече няма с какво да й го променят. Аман от певачки, които провокират малките момичета да мечтаят за пластични операции", попиляват я в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.