Честито: Бебето на Камелия и Цветин стана на 1 годинка! (СНИМКИ)

Малкият Баян на Камелия и Цветин навърши годинка!

https://goreshto.net/shoubiznes/chestito-bebeto-na-kameliya-i-cvetin-stana-na-1-godinka-snimki/129108 Goreshto.net
Честито: Бебето на Камелия и Цветин стана на 1 годинка! (СНИМКИ)

Малкият Баян на Камелия и Цветин навърши годинка!

Каква по-голяма радост от празник, по случай първия рожден ден на детето ти?! Днес това празнуват Камелия и Цветин, а малкият Баян, който е щастието им, стана на годинка.

Говори се, че сладурът вече прави своите първи стъпки и макар и неуверено, се учи да пристъпя. Детето е истински бонбон и все още върви русичко. Знаем, че това е така с доста дечица, а впоследствие косичките им потъмняват, но май малчуганът ще си остане рус, беличък и ококорен.

Камелия и Цветин вдигнаха пищно парти за рождения ден на Баян и поканиха доста хора, но предимно най-близките си и приятелите. "Не мисля, че тържествата трябва да са всенародни, за какъвто и повод да е. Мисля, че около нас имаме нужда само от хората, които истински ни обичат и които обичаме ние, стига ни", казва Ками.

Както знаем, певицата не е биологичен родител на малкия Баян, но го обича повече от всичко. Тя е на 53 години и досега е правила десетки опити да зачене и износи плода, но без успех.

В крайна сметка двамата с Цветин решиха, че ще имат дете, каквото и да им коства, затова заложиха на сурогатна майка от Украйна, която износи момченцето им.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.