Честито: Ето как Мика Стоичкова лично потвърди, че е бременна! (СНИМКИ)

Щерката на Камата в очакване на бебе номер две!

https://goreshto.net/shoubiznes/chestito-eto-kak-mika-stoichkova-lichno-potvardi-che-e-bremenna-snimki/137858 Goreshto.net
Честито: Ето как Мика Стоичкова лично потвърди, че е бременна! (СНИМКИ)

Щерката на Камата в очакване на бебе номер две!

В трепетно очакване на бебе номер две е дъщерята на Христо Стоичков - Мика Стоичкова. Както знаем, тя има една, вече пораснала, дъщеричка Миа от връзката си с Айкут Рамадан, с когото обаче пътя й се раздели преди доста години.

Мика не крие, че е страшно влюбена и вярва, че най-после е открила човека за себе си в лицето на Мартин Трайков. Той определено е голям симпатяга, да е кажем и откровен хубавец, а това, че е с три години по-малък от половинката му, не пречи на никого от двамата.

За Трайков това ще е първото дете и с Мика са много развълнувани, довериха близки до Камата източници. А и самата Мика потвърди новината, че е бременна със снимки от Гърция. Двамата с Мартин са на почивка там и тя не спира да качва фотоси, но за разлика от преди, когато никога не се е притеснявала да се снима в цял ръст, сега пуска само главата си или се ограничава до бюста.

Очевидно Мика не иска коремчето й да се гледа, което е напълно разбираемо и дори препоръчително за всяка бременна жена, пък дори и да е само някакво бабино суеверие - по-добре да се спазва.

Говори се, че сватбата с Мартин ще е още този месец, но предстои да видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.