Честито: На 39 години Ивет Лалова чака първата си рожба! (ВИЖ ТУК)

Ивет Лалова съобщи новината в "120 минути"!

https://goreshto.net/shoubiznes/chestito-na-39-godini-ivet-lalova-chaka-parvata-si-rozhba-vizh-tuk/123544 Goreshto.net
Честито: На 39 години Ивет Лалова чака първата си рожба! (ВИЖ ТУК)

Ивет Лалова съобщи новината в "120 минути"!

Сензационна новина съобщи в ефира на "120 минути" нашата спортна гордост Ивет Лалова. Чаровницата, прославила България по целия свят, е бременна и ще роди първата си рожба. Ивет е на 39 години и не крие, че отдавна е искала да има дете, но и не е прекъсвала спортната си кариера.

Ето, че нещата се случват тогава, когато му дойде времето. Лалова вече е с голямо коремче и разказва, че новината й била съобщена от клиниката по имейл, докато тя била на стадион в Будапеща.

На мястото с нея бил и мъжът й Симоне Колио, на когото тя просто изпискала на фалцет от щастие и изненада: "Лелее, ще си имаме бебе... Много е хубаво", разказва Ивет Лалова.

Тя все още не разкрива дали ще роди по естествен път, или ще заложи на секцио, но каквото и да избере, ще бъде съобразено с препоръките на лекарите и развитието на бременността.

Мрежата, разбира се, се задръсти от честитки и пожелания за здраве и всичко най-хубаво на цялото семейство, а Лалова сподели, че идната година смята да бъде и майка, и работеща жена в едно.

"Това ще е олимпийската година и съм много щастлива, че ще имам възможността да съчетая двете неща в едно - и родителството, и спорта. Какво по-хубаво от това?!", радва се бременната Лалова.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.