Честито: Роксана вдига сватба с по-младия си приятел! (вижте кой ще й кумува)

Роксана е влюбена и ще се жени до месеци!

https://goreshto.net/shoubiznes/chestito-roksana-vdiga-svatba-s-po-mladiya-si-priyatel-vizhte-koy-shte-y-kumuva/110871 Goreshto.net
Честито: Роксана вдига сватба с по-младия си приятел! (вижте кой ще й кумува)

Роксана е влюбена и ще се жени до месеци!

Чаровната фурия Роксана не се е предала и не се е отказала да вярва в любовта, въпреки че вече на два пъти не й провървя. Знаем, че последната й връзка беше с Александър, на когото роди дете и двамата останаха заедно доста години. В крайна сметка обаче се разделиха заради ревността и егоизма на Сашо, разказваше Рокси.

Певицата отдаваше това донякъде и на факта, че Александър е по-малък от нея, но явно не си е научила урока. Защото настоящият й "принц" също е по-млад. Но Роксана е влюбена и решена да се оженят.

Двамата ще вдигнат сватба още това лято като тържеството щяло да е толкова грандиозно, че да продължи точно три дни - като по приказките. Познайте къде ще бъде сватбата - в прословутия ресторант на Галена и Галин Вафлата във Велико Търново, над Царевец.

Рокси вече била поканила Галена да й стане кума, разбира се, заедно с мъжа й и тя приела. Знаем, че двете са приятелки от години, докато странно защо, но Роксана и Софи Маринова не са така близки - конкуренция вероятно.

Припомняме отново, че мъжът на Роксана е русокос и светлоок мускуляга от мото бандата в Германия, наречена "Ангелите на Ада". Двамата се запознават именно там, докато тя е на участие, и се влюбват. Певицата винаги е казвала, че пее повече извън родината и кариерата й върви отлично.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.