Чудо: Вечните врагини Анелия и Емилия се прегърнаха! (двете се мразеха заради Коко Динев)

Анелия и Емилия като нищо ще станат и дружки!

https://goreshto.net/shoubiznes/chudo-vechnite-vragini-aneliya-i-emiliya-se-pregarnaha-dvete-se-mrazeha-zaradi-koko-dinev/128069 Goreshto.net
Чудо: Вечните врагини Анелия и Емилия се прегърнаха! (двете се мразеха заради Коко Динев)

Анелия и Емилия като нищо ще станат и дружки!

Враждата им датираше от десетилетия и всички знаеха, че двете не могат да се понасят. А и те не го криеха. Е, днес явно се случи чудо, защото Анелия и Емилия официално се помириха. И като нищо, след някой и друг ден, може да станат и първи дружки. Има какво да обсъждат - общия си бивш мъж Коко Динев, разбира се...

Именно Коко бе в основата на враждата им, защото не просто изневери на Анелия с Емилия, но призна, че втората била голямата му любов. По онова време Анелия е законна съпруга на Динев и го дарява с щерка им Ивон Динева. Анелия е луда от любов по Коко и новината, че той не само спи с колежката й, но иска да живее с нея, я размазва.

Двете жени, разбираемо, не могат да се гледат, а Коко действително заживява с Емилия и й прави две деца, но така и не се жени за нея. След време става ясно и че тя е толкова "голямата му любов", колкото май и "големите любови" на Джизъса.

Коко не само слага еленски рога на Емилия, но и се държи отвратително с нея като редовно я овиква и бие. Подложена на дълъг тормоз, най-сетне тя бяга от него и ето че днес, след още доста години, двете с Анелия са намерили сили да си простят. И дори рекламират новите песни една на друга.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.