Чудото се случи: Димитър Рачков прости на брат си, Петър записа да учи висше!

Петър е черната овца в семейството на Димитър Рачков!

https://goreshto.net/shoubiznes/chudoto-se-sluchi-dimitar-rachkov-prosti-na-brat-si-petar-zapisa-da-uchi-visshe/122255 Goreshto.net
Чудото се случи: Димитър Рачков прости на брат си, Петър записа да учи висше!

Петър е черната овца в семейството на Димитър Рачков!

Димитър Рачков дълги години изобщо не споменаваше, че има брат. Впоследствие се разбра защо. По-малкото му братче Петър Рачков хич не е цвете за мирисане, а е черната овца на семейството, при това в най-кофтия смисъл.

Петето беше на няколко пъти в затвора и то за пласиране на дрога и други измами. След като едва не затри от притеснение и срам родителите си Станка и Минко, Димитър Рачков се отказа от него и заяви, че не иска да го вижда повече през живота си.

Днес обаче, години по-късно, нещата явно са се променили и то към добро, а дано! В момента Петър Рачков, който е на свобода от лятото, се е записал студент в бургаския свободен университет. Той не е споделил в профила си каква точно специалност си е харесал, но важното е, че искал да се реабилитира пред обществото и най-вече пред близките си хора.

Съпругата му Златина заслужава медал, защото докато той бе в затвора, тя се грижеше и бдеше над двете им деца, а и го чакаше да се върне. Така и не го замени с друг.

Самият Димитър Рачков пък наскоро коментира, че винаги е казвал на Петър, че ще бъде зад него и ще го подкрепя, но трябва да живее според закона и честта - да работи, да бъде съвестен гражданин и да не се забърква в престъпления. Което ще рече, че двамата са се видели и са успели да позагладят отношенията си.

Източник: Crinesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.